Ліонель Мессі з'явився на тренування "Барселони" після того, як підтвердив, що залишиться

Ліонель Мессі з'явився на тренування "Барселони" після того, як підтвердив, що залишиться
41175 ПЕРЕГЛЯДІВ

33-річний Мессі подав заявку на трансфер 25 серпня, але сказав минулої п'ятниці, що залишиться, тому що «неможливо» для будь-якої команди оплатити його пункт про звільнення.

Це перший раз, коли аргентинець тренувався зі своїми товаришами по команді з моменту приходу нового тренера Рональда Кумана.

27 вересня «Барселона» почне свій матч в Ла Лізі проти «Вільярреала».

Мессі не був присутній на тестуванні клубу на Covid-19 30 серпня і був відсутній на тренуваннях після відправки факсимільного повідомлення, що інформує клуб про своє бажання виконати пункт свого контракту, який, на його думку, дозволить йому піти безкоштовно з негайним вступом в силу.

І «Барселона», і «Ла Ліга» наполягали на тому, що це положення більше не діє - будь-який клуб, який бажає його купити, повинен був заплатити застереження в розмірі 700 мільйонів євро.

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас заявив в понеділок, відкриваючи сезон Ла Ліги 2020-21, він «ніколи серйозно не хвилювався», що Мессі покине Барселону цього літа.

«Ми хочемо, щоб Мессі був з нами. Він кращий гравець в історії футболу, і ми хочемо, щоб він завершив свою кар'єру в Ла Лізі», - сказав Тебас.

«Він з нами вже 20 років, і ми дуже раді, що він залишається з нами і не переходить в іншу лігу».

Мої відео