Хто став новими погодженими кандидатами на пост голів облдержадміністрацій

Хто став новими погодженими кандидатами на пост голів облдержадміністрацій
110907 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відбулось чергове засідання Кабінету міністрів України у будівлі Верховної Ради. Після нього Василь Мокан підтвердив дані про те, що у Запорізькій та Івано-Франківській облдержадміністрації нові голови. Проте чим це зумовлено? Та хто ж став новими представниками влади?

Олександр Старух та Андрій Бойчук стали новими представниками Запорізької та Івано-Франківської областей. Згідно зі словами Мокана ВР України хотіла змінити тих, хто наразі перебуває на цих посадах через те, що вони не зовсім впорались зі своїм завданням. А на їхні місця змогли знайти досить гідних кандидатів,

Олександр Старух – сорока семирічний політик. Народився на Запоріжжі. Він є членом політичної партії “Батьківщина”, а в період з 2005 по 2008 був працівником Секретаріату президента України. У 2008-2010 роках був головою Запорізької ОДА. Вже певний час він займається поліпшенням ситуації на Закарпатті. Його діяльність не завершилася у 2010. Він допомагав минулому голові облради. І зараз хоче робити усе для свого краю.

Новим головою Івано-Франківської облради став Андрій Бойчук. Йому 44 роки. Проте за цей час він встиг набути 13-річного стажу в паливно-енергетичному секторі. А з моменту початку війни він став волонтером. Допомагає армії та всім, хто постраждав за роки війни. Його діяльність відома далеко за межами його регіону.

Саме тому Верховна Рада України затвердила їхні кандидатури на пост голови Запорізької та Івано-Франківської облдержадміністрації. Подивимось, до яких наслідків це призведе. Та на сьогоднішній день всі мешканці міст задоволені новими представниками влади у своїй області. А це найголовніше, аби люди могли довіряти владі.

Мої відео