26,5 мільйона доларів США. Саме таку суму МАУ вже повернула своїм клієнтам за рейси, які не відбулись

26,5 мільйона доларів США. Саме таку суму МАУ вже повернула своїм клієнтам за рейси, які не відбулись
76534 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні пресслужба “Міжнародних Авіаліній України” розповіла про те, що авіакомпанія вже встигла повернути 26,5 мільйонів доларів всім клієнтам, рейси яких було скасовано через пандемію коронавірусу. В їхньому повідомлені заявлено, що з квітня 2020 по січень 2021 вони вже встигли повернути понад 26,5 мільйонів доларів. За рудень 2020 та січень 2021 вони встигли оформити повернення на суму понад 4,5 мільйона доларів.

За той час, поки компанія працює, не враховуючи того періоду, коли їх повністю зачиняли на час локдауна, вона вже встигла розглянути 101 звернення клієнтів, які просили повернути гроші за скасовані рейси. Така повільна робота авіакомпанії спричинена тим, що через пандемію їй довелось значно скоротити штат. Багато працівників були вимушені шукати собі нове місце роботи. А авіакомпанія повинна була перелаштуватись на умови роботи лише на 15% власної потужності. Це й призводить до таких великих затримок. Наразі ситуація стає вже менш сумною та авіасполучення потихеньку починає відновлюватись, проте воно поки працює не на повну міць, тож забезпечити 100% зворотний зв'язок вони поки не можуть.

Сьогодні авіакомпанія наголосила, що вони намагаються зробити все, що в їхніх силах для того, щоб опрацювати всі запити клієнтів якомога скоріше та дати їм зворотний зв'язок, проте це не так вже й просто, тож вони перепрошують за таке тривале очікування. Раніше повідомлялось про те, що авіасполучення скоротили на 64,4%. І такий показник воно тримає зараз, а ще пів року тому, вони майже зовсім не працювали. Тож лише починають приходити до нормального режиму. Їхня робота була зупинена у березні 2020 року, коли всю країну раптово охопила пандемія COVID-19. Тоді всі зіштовхнулись з чимось новим та досить страшним для них. Проте вже в червні Україна поновила внутрішнє та міжнародне авіасполучення.

Зараз воно працює на мінімумі власних можливостей. Багато хто не розуміє, чому не можна повністю відновити роботу авіаліній. У МАУ відповіли на це питання таким коментарем: “Згідно з Законом України, авіасполучення буде повністю запущене лише тоді, коли жителі нашої держави пройдуть вакцинування проти хвороби, це по-перше, а по-друге, це відбудеться тоді, коли всі країни нарешті зможуть відкрити власні кордони”. Від авіакомпанії тут майже нічого не залежить. Все, чим вона може допомогти, вона зробить, проте не більше. А за прогнозами аналітиків авіасполучення буде повністю запущене приблизно 2 023 році.

Автор: redactor.newsukraine
Мої відео