Вітайте нового чемпіона! Олександр Усик розбив Ентоні Джошуа

Вітайте нового чемпіона! Олександр Усик розбив Ентоні Джошуа
327954 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пізно ввечері в суботу, 25 вересня, у Лондоні на переповненому стадіоні «Тоттенгема» відбувся найбільш очікуваний боксерський поєдинок 2021-го року – українець Олександр Усик спробував відібрати чотири пояси чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO в британця Ентоні Джошуа.

В перших раундах Олександр Усик намагався діяти максимально швидко, натомість Ентоні Джошуа зайняв центр рингу та вичікував на свій момент для удару. Українцю досить складно було підібратись до суперника, оскільки Джошуа вміло тримав дистанцію. А вже в третьому раунді Усику вдалось добряче влучити в голову Ентоні лівим боковим, після чого британець навіть був змушений клінчувати.

Зрозумівши, що дебют залишився за українцем, в четвертому раунді Джошуа активізувався. Проте вже в наступній трихвилинці Усик продовжував діставати британця великою кількістю своїх джебів, хоча й Ентоні кілька разів добряче приклався по блоку. В шостому раунді боксери взяли своєрідний перепочинок, але перед самим гонгом Усик пропустив небезпечний боковий.

А ось сьомий раунд став бенефісом Усика. Після одного з прямих Олександра Джошуа навіть позадкував до канатів, але втримався на ногах. Українець продовжив домінувати, але відправити на канвас суперника не зміг. Розвинути успіх Усику в наступному раунді суперник не дав – кількома жорсткими зустрічними по корпусу він збив наступ Олександра. Втім, не можна було сказати, що британець забрав трихвилинку.

В дев’ятому раунді здалось, що Усик взяв паузу, якою Джошуа втім повноцінно скористатись не зміг. В десятому раунді в Олександра виникло розсічення, але й обличчя Джошуа підпухло від регулярних влучань від українського боксера. В 11-му раунді Усик з гонгом кинувся на суперника і згодом влучав у голову британцеві, той вперто надіявся на так званий «лакі-панч» і кілька разів був близьким до того, щоб влучити. Проте Олександр був невловимим. Нарешті в 12-му раунді Ентоні потужно зустрів українця, але той миттєво відповів боковими. Більше того, на останніх секундах Усик розстріляв Джошуа серією і той ледь втримався на ногах. Зрештою, переможця повинні були визначити записки суддів.

І усі три одноголосно віддали перемогу Олександру Усику!

Теги: Олександр Усик , Ентоні Джошуа,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Джошуа Вікіпедія,Джошуа Википедия,Энтони Джошуа Википедия, Энтони Джошуа,Джошуа, Александр Усик , Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Ентоні Джошуа ,Ентоні Джошуа - Олександр Усик ,гонорар,Усик ,Усик Вікіпедія ,Усик Википедия ,WBA, IBF, WBO ,IBO ,спорт,новости,Новости спорта,новини,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,Тоттенхем,Лондон,Усик-Джошуа,боксерський поєдинок,поєдинок,чемпіоном світу в суперважкій вазі,чемпіоном світу в суперважкій вазі Олександр Усик,чемпіоном світу в суперважкій вазі Усик,чемпіоном світу Олександр Усик,чемпіоном світу Усик,Олександр Усик,Усик
Автор: admin.sportcomua
Мої відео