Він штовхнув мене, я впав і вдарився головою, – Уайт звинувачує Ф'юрі у порушенні правил

Він штовхнув мене, я впав і вдарився головою, – Уайт звинувачує Ф'юрі у порушенні правил
407406 ПЕРЕГЛЯДІВ
 

На стадіоні "Вемблі" 23 квітня відбувся поєдинок між Тайсоном Ф'юрі та Ділліаном Уайтом. Це протистояння було чи не найважливішим боєм на весні 2022 року.

Уайт: Мені потрібно було дати додатковий час

Бій закінчився у 6-му раунді, коли Ф'юрі влучив аперкотом точно по підборіддю Уайта, після чого той впав та не міг підвестися на ноги.

Уайт не погоджується з перемогою Тайсона. Він вважає, що його суперник порушив правила.

Мене вразили, але я намагався прийти до тями. Ф’юрі штовхнув мене, я впав і вдарився головою, що є порушенням правил,
– заявив боксер.

Ділліан вважає, що судді мали дати йому додатковий час.

"Це не боротьба, це бокс. Мені потрібно було дати додатковий час, щоб відновитися, а потім продовжити бій. Мене спіймав хороший удар. Я пішов на лівий аперкот, він пішов на правий. Тайсон трохи вищий за мене, тому, очевидно, він був на відстані. Я намагався зібратися, а він на повну штовхнув мене двома руками", – сказав Уайт.

Після його поєдинку "Циганський король" заявив, що планує закінчити свою кар'єру. Уайт сподівається, що цього не станеться, і він буде мати другу спробу.

Я мав би встигнути оговтатися, повернутися до свого кутка, але Тайсону Ф’юрі багато чого сходить з рук. Тайсон сказав, що піде на пенсію. Я сподіваюся, що він не зробить цього, тому що я хочу ще раз зустрітися,
– додав Ділліан.

  • Для Ф'юрі це 32-а перемога у кар'єрі. Лише одного разу британець не здобув перемогу – у першому поєдинку трилогії проти Діонтея Уайлдера (бій закінчився нічиєю).
  • Для Уайта це третя поразка. Перед цим він програвав Ентоні Джошуа та у першому бою з Олександром Повєткіним.

Джерело

Теги: Вемблі,Тайсон Ф'юрі - Ділліан Уайт,Ф'юрі - Уайт,Тайсон Ф'юрі ,Ділліан Уайт,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Ф'юрі Вікіпедія,Діллан Уайт Вікіпедія,Уайт Вікіпедія,Бокс,новини боксу,новости бокса,Діонтей Уайлдер,Уайлдер,Діонтей Уайлдер Вікіпедія,Уайлдер Вікіпедія,Олександр Повєткін,Повєткін,Олександр Повєткін Вікіпедія,Повєткін Вікіпедія, новини спорту, новости спорта,Спорт
Автор: admin.sportcomua
Мої відео