Тренер "Зеніту" назвав "сумною новиною" відсторонення Росії від турнірів УЄФА

Тренер "Зеніту" назвав "сумною новиною" відсторонення Росії від турнірів УЄФА
204967 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головний тренер санкт-петербурзького "Зеніту" Сергій Семак стримано відреагував на відсторонення російських команд на майбутній сезон від міжнародних турнірів. За словами фахівця, футболісти та тренери ніяк не можуть вплинути на керівників Європейського футбольного союзу (УЄФА), які ухвалили таке рішення.

Про це сам Семак розповів в інтерв'ю офіційному сайту "Зеніту". Він зазначив, що гравці мають сфокусуватися на своїх обов'язках.

Футболісти "Зеніту" відзначають чемпіонство.

"Є речі, які від нас не залежать. Ми повинні робити свою роботу. Звичайно, це сумна та неприємна новина, усі хочуть грати – не лише "Зеніт", а й інші клуби, збірні. Повинні фокусуватися та орієнтуватися на тому, що ми можемо робити і що залежить від нас. Від нас – щодня виходити на поле, виконувати ті зобов'язання, які є. Працювати кожен день, щоб ставати кращими та сильнішими", – сказав Семак.

Нагадаємо, російські клубні команди не братимуть участі у розіграшах Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій у сезоні 2022/2023, а національна збірна – у Лізі націй. Підставою для покарання є воєнне вторгнення РФ в Україну.

Чемпіон СРСР з футболу у складі московських "Торпедо" та "Спартака" Анзор Кавазашвілі влаштував істерику через дискваліфікацію російських команд. У свою чергу, колишній президент московського "Локомотив" Ілля Геркус запропонував РФ перейти до Азіатської футбольної конфедерації (АФК). А олімпійський чемпіон Олександр Тихонов закликав розігнати команди РФ.

Источник

Теги: Головний тренер санкт-петербурзького "Зеніту" Сергій Семак,Головний тренер санкт-петербурзького "Зеніту" Семак,Сергій Семак,Семак,Санкт-Петербурзький Зеніт,Зеніт,Санкт-Петербург, війна в Україні,Війна,війна з Росією,Україна, Європейський футбольний союз,УЄФА,Ліга Європи,воєнне вторгнення РФ в Україну,воєнне вторгнення РФ ,воєнне вторгнення в Україну,воєнне вторгнення ,Чемпіон СРСР ,Торпед ,Спартак,Анзор Кавазашвілі,Кавазашвілі,Локомотив,Ілля Геркус,Геркус,Азіатська футбольна конфедерація (АФК),Азіатська футбольна конфедерація ,АФК,Олександр Тихонов,Тихонов,РФ, РФ война с Украиной
Автор: admin.sportcomua
Мої відео