Збірна України з футболу презентувала нову форму для товариських матчів

Збірна України з футболу презентувала нову форму для товариських матчів
347761 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збірна України з футболу презентувала нову форму гравців, у якій вони вийдуть на матчі в рамках підготовки до плей-оф Чемпіонату світу-2022.

 

Про це повідомляє президент Української асоціації футболу Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook.

 

 

“УАФ і національна збірна підтримують ініціативу Президента України Володимира Зеленського — U24 — платформу зі збору коштів, що об’єднує увесь цивілізований світ навколо відновлення України! І в рамках цієї підтримки головна команда України вийде на контрольні матчі в рамках підготовки до плей-оф ЧС-2022 в особливих футболках, які будуть виготовлені в обмеженій кількості! А кошти, зібрані за ці поєдинки, а також за продаж футболок, будуть перераховані програмі United24", - написав він.

 

Головними дизайнерськими рішеннями у новій формі є - напис “United for Ukraine" та шеврон з графікою платформ U24. Також на ній буде зображення карти України з кордонами у вигляді прапорів країн, які підтримують нас у боротьбі з російською агресією: “Це наша шана і подяка закордонним партнерам за їх допомогу".

 

Номери гравців зображені у вигляді назв українських населених пунктів, які постраждали під час російського вторгнення.

Андрій Павелко з дитиною та новою формою

 

“В них живуть справжні Герої — від маленьких дітей до людей похилого віку. Населені пункти  які захищали і продовжують захищати справжні Герої, і які вже знає увесь світ", - зазначив Павелко.

 

Вже сьогодні, 11 травня, збірна України з футболу вийде на перший матч у новій формі. Наші футболісти зіграють товариський благодійний матч проти “Боруссії". Гра розпочнеться о 21:45 за Києвом.

Нагадаємо, у березні президент України Володимир Зеленський запропонував створити "Асоціацію U24" за мир - об'єднання країн, які зможуть протистояти будь-якій агресії за 24 години. Пізніше Зеленський започаткував глобальну ініціативу United24, яка має на меті об’єднати людей з усього світу в їхньому бажанні допомогти Україні.

Джерело

Теги: Збірна України з футболу,Збірна з футболу,Збірна України ,Україна ,футбол, новини футболу, Мино Райола отец современного футбола,Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,Чемпіонату світу-2022,ЧС-2022,Президент України Володимир Зеленський,Президент України Зеленський,Президент України ,Президент Володимир Зеленський,Президент Зеленський,Президент України,Президент ,Володимир Зеленський,Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія,Зеленський Вікіпедія,United24,U24,платформа United24,United for Ukraine,Борусія
Автор: admin.sportcomua
Мої відео