Сенегал впевнено розібрався з Катаром – господарі ЧС забили історичний гол

Сенегал впевнено розібрався з Катаром – господарі ЧС забили історичний гол
374111 ПЕРЕГЛЯДІВ

Катар зустрічався з Сенегалом у рамках 2-го туру групового етапу чемпіонату світу.

Господарі турніру показали невиразний футбол у першому таймі. З атаками у катарців нічого не виходило, тому Афіф спробував "намалювати" пенальті – арбітр не повівся. Натомість Сенегал контролював м'яч та час від часу штурмував ворота суперників. Хороший шанс мав Сарр, але м'яч зрадницьки пролетів неподалік правої стійки.

Під завісу тайму гостям все ж вдалося відкрити рахунок у матчі. Хухі намагався вибити м'яч з воротарського майданчика, але підковзнувся та впав. Першим на добиванні опинився Діа, який холоднокровно розстріляв володіння Баршама.

Одразу по перерві Дедью після подачі з кутового головою влучив у ворота та подвоїв перевагу Сенегалу. Катар не розгубився, а нарешті почав створювати проблеми для суперника. Менді довелося рятувати свою команду після підступного удару Мохаммада.

Катару все ж вдалося забити свій перший в історії гол на чемпіонаті світу. Мунтарі з близької відстані головою поцілив у лівий кут. Остаточну інтригу вбив Ндіає, забивши третій м'яч. Після цього вболівальники Катару почали масово залишати трибуни.

Отже, Сенегал третій у турнірній таблиці з трьома очками, Катар – на дні з нулем. У Нідерландів та Еквадору по 3 пункти, але вони ще повинні зіграти між собою матч другого туру. Фактично у Катару вже немає шансів на вихід з групи.

Джерело

Теги: ЧС-2022 ,ЧС 2022,Чемпіонат світу,Чемпіонат світу 2022,Чемпіонат,Футбол, новини футболу,новости футбола,спорт,Новости спорта,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,Катар ,Сенегал ,Катар - Сенегал ,Новини ,Favbet ,Україна,Мешал Аїсса Баршам,Мешал Аїсса Баршам Вікіпедія,Мешал Баршам,Баршам,Мешал Баршам Вікіпедія,Баршам Вікіпедія,Сенегал впевнено розібрався з Катаром ,Акрам Афіф,Акрам Афіф Вікіпедія,Афіф Вікіпедія,Афіф ,Буалем Хухі ,Хухі ,Буалем Хухі Вікіпедія,Хухі Вікіпедія,Еквадор
Автор: admin.sportcomua
Мої відео