"Барселона" врятувалася від ганьби в Кубку Іспанії після хет-трику відрахованого таланта

"Барселона" врятувалася від ганьби в Кубку Іспанії після хет-трику відрахованого таланта
360475 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лише в овертаймі двобою в 1/16 фіналу Копа дель Рей "Барселона" зуміла здолати опір скромного "Інтерсіті" зі Сан-Хуана-де-Аліканте.

Іспанія, Копа дель Рей, 1/16 фіналу

"Інтерсіті" – "Барселона" – 3:4 (додатковий час)

Голи: Сольдевіла, 59, 74, 86 – Араухо, 4, Дембеле, 66, Рафінья, 77, Фаті, 103

 

Упродовж основного часу "Барса" тричі виходила вперед, але господарі з третього дивізіону щоразу поверталися до гри. У дебюті Араухо головою замкнув навіс із кутового. Та на початку другої половини Сольдевіла в дотик із лінії воротарського скористався передачею партнера.

На 66-й хвилині Дембеле елегантно реалізував вихід віч-на-віч, перекинувши м'яч над голкіпером. Та той же Сольдевіла за кілька хвилин головою замкнув навіс Ромеру з лівого флангу. Коли ж Рафінья на дальній стійці переправив у сітку простріл Альби, то атакувальний хавбек господарів забив утретє в контратаці.

Зрештою, "блаугранас" зуміли вирвати перемогу в додаткові 30 хвилин. Героєм каталонців став Фаті. Молодий нападник "Барси" на 103-й хвилині з меж штрафного пробив з льоту після передачі Рафіньї.

Щодо головного героя поєдинку – Оріоля Сольдевіли, то він тричі покарав фактично рідний клуб. 21-річний виконавець виховувався у Ла Масії та з дитинства був шанувальником "Барселони", а в "Інтерсіті" опинився після невдалого вояжу в англійський "Бірмінгем".

Джерело

 
Теги: Інтерсіті,Барселона,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, Новости, новости футбола, новини футболу, Новини,Копа дель Рей ,Іспанія,Інтерсіті – Барселона – 3:4 ,Інтерсіті – Барселона ,Сольдевіла, Араухо, Дембеле, Рафінья, Фаті,Сольдевіла Вікіпедія, Араухо Вікіпедія, Дембеле Вікіпедія, Рафінья Вікіпедія, Фаті Вікіпедія,Жорді Альба,Жорді Альба Вікіпедія,Ансу Фаті Вікіпедія,Ансу Фаті ,Хет-трик ,Оріоль Сольдевіла,Оріоль Сольдевіла футбол
Автор: admin.sportcomua
Мої відео