Поттер пояснив, чому Мудрик був замінений у перерві

Поттер пояснив, чому Мудрик був замінений у перерві
305059 ПЕРЕГЛЯДІВ

Матч із "Фулгемом" став дебютним для Михайла Мудрика на "Стемфорд Брідж", але українець був мало залучений до гри і в перерві головний тренер "синіх" Ґрем Поттер зняв його з поля.

Мудрик 19 разів торкнувся м'яча (менше за всіх у "Челсі"), віддав 11 точних передач і жодного разу не пробив по воротах.

Як виявилося, слабку гру українця можна пояснити проблемами зі здоров'ям. "У Мудрика була важка застуда впродовж усього тижня, і в нього була важкість у ногах", – наводить слова Поттера після матчу Evening Standard.

Гра з "Фулгемом" закінчилася безгольовою нічиєю (0:0). Наступний матч у чемпіонаті Англії "Челсі" проведе 11 лютого проти "Вест Гема" на виїзді.

Джерело

Теги: Фулгем,Фулгем (Лондон) ,Лондон, Михайло Мудрик,Михайло Мудрик Вікіпедія,Мудрик Вікіпедія,Стемфорд Брідж,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол,Новости,Новини, новости футбола, новини футболу,Ґрем Поттер,Ґрем Поттера Вікіпедія,Челсі,Мудрик Челсі ,Михайло Мудрик Челсі , Вест Гем,Вест Гем, АПЛ , англійська Прем'єр-ліга
Автор: admin.sportcomua
Мої відео