Підготовка до складання міжнародних мовних іспитів на рівень B1

Підготовка до складання міжнародних мовних іспитів на рівень B1
202975 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кафедра англійської та німецької філології у межах сертифікатної освітньої програми «Підготовка до складання міжнародних мовних іспитів на рівень В1» (керівник – доц. Рахно М. Ю.) може запропонувати курси підготовки різної тривалості залежно від початкового рівня володіння англійською мовою (рівень визначають за вхідним тестуванням).

Відповідно до норм, розроблених Кембриджським університетом, загальна тривалість курсу підготовки складає 400 аудиторних годин занять за умови самостійної роботи кандидата в тому ж обсязі годин у формі домашніх завдань.

Рекомендована інтенсивність курсу – від 2 аудиторних годин на тиждень. Можливі такі варіанти курсів підготовки: 1) із нуля (початковий рівень володіння А0), фрагментарний, чи нульовий) – 400 аудиторних годин до рівня В1; 2) за умови початкового рівня А1 – 300 аудиторних годин; 3) за умови початкового рівня А2 – 200 аудиторних годин; 4) за умови початкового рівня між А2 та В1 – безпосередня підготовка до формату складання іспиту й усунення дисбалансу рецептивних та продуктивних навичок – 100 аудиторних годин.

Підготовку здійснюють кваліфіковані викладачі англійської мови Навчально-наукового інституту іноземних мов ПНПУ імені В. Г. Короленка на комерційних засадах за умови погодинної оплати праці. Реєстраційна форма: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYaZAOMqheBHv5AYqM7dh7_9Pcy3C0Z29OyvI_UybbY5Bl_A/viewform

 
Мої відео