З 18 по 25 травня 2022 року під час Канського кінофестивалю українська дизайнера Олена Даць презентуватиме свій новий віртуальний проект “Оберіг” у подарунковому шоурумі DPA Cannes в готелі JW Marriott, організованому Наталі Дюбуа

З 18 по 25 травня 2022 року під час Канського кінофестивалю українська дизайнера Олена Даць презентуватиме свій новий віртуальний проект “Оберіг” у подарунковому шоурумі DPA Cannes в готелі JW Marriott, організованому Наталі Дюбуа
388671 ПЕРЕГЛЯДІВ

Це її друга успішна співпраця з Наталі Дюбуа та подарунковим шоурумом DPA Cannes. 

 Такі знаменитості, як Шерон Стоун, Адель Екзаркопулос, Сабіна Уазані обрали для себе сукні бренду Olena Dats’.

 Олена Даць представить свою віртуальну 3D сукню, створену у співпраці з dressx.com.

 Перейшовши за посиланням, відомі гості DPA Cannes зможуть отримати фотографію оцифрованої сукні.

 На сукні зображені символи-обереги: основні кольори українського національного прапору та об’ємний елемент традиційної української вишивки.

 Долучившись до проекту, ви підвищите обізнаність про страшні події в Україні та підтримаєте український народ у його боротьбі за мир та незалежність.

 DRESSX — це мета-шафа одягу лише в цифровому форматі, модних речей NFT та образів AR.  Через рік після запуску DRESSX став найбільшим у світі магазином цифрової моди, орієнтованим на покоління Z і Millennials, і співпрацював з низкою компаній, включаючи Google UK, H&M і Farfetch, представляючи колекції від Burberry, Balenciaga, Off-White, Dolce &  Gabbana, Khaite, Palm Angels тощо.  Цифрова мода DRESSX була представлена ​​у Vogue Singapore, Vogue Business, WWD, HighSnobiety, Forbes, Financial Times та інших видатних ЗМІ, а також обкладинки для друкованих випусків Vogue Czechoslovakia, Haute Living, L'Officiel Vietnam, L'Officiel Ukraine та Glamour Угорщина.  DRESSX — це мета-модна компанія, заснована жінками, створена Дарією Шаповаловою та Наталією Моденовою.  Додаток DRESSX доступний у магазині додатків для використання прикланих NFT у AR.

Олена Даць – український дизайнер, який працює у сфері pret-a-porter de luxe з 2008 року.  Ви можете помилуватися її творіннями в шоу-румі під час Тижня моди в Парижі та на чисельних червоних доріжках.

 Представлена ​​зараз сукня є частиною колекції «Changing the skyline».

 Деякі частини колекції зроблені за допомогою 3D-принтера.  Вибрані деталі були фрагментом української вишивки.  Цей крихітний шматочок був оберегом наших суконь з 2008 року. Тож було логічно використати його для нашого нового починання. «3D-друк – технологія, яка дозволила мені розширити межі простору, по-іншому подивитися на методи конструювання і створення одягу. У своїй творчості мені подобається спостерігати за мобільністю образів, подібно до скульптур Олександра Колдера.  Мене більше цікавить їхній вплив на навколишнє середовище. Так само, як об’єкт в парку чи новий хмарочос змінюють наш краєвид.

 Кожен наш вибір – це можливість перейти на новий рівень і запросити в наше життя зміни, про які ми мріємо.  3D-технології довговічні та перевірені часом.  Тож нам не доведеться хвилюватись, що наше улюблене плаття може одного разу зникнути.  Мене завжди цікавив особливий ефект форми, який вона створює, і те, як форма впливає на нашу поведінку, навколишнє середовище і навіть нашу долю.  Я знову пережила чарівний і міфічний момент, коли з площини тканого полотна народжуються скульптурні особливі образи.

 Колекція створена спеціально для українського павільйону під час EXPO 2020 в Дубаї.  Кожен предмет одягу був ретельно підібраний, щоб відобразити тему виставки: стійкість, мобільність та можливості.

 Фотосесія відбулась біля «Opportunity Gates» і була досить символічною, оскільки, на мою думку, співпраця з dressex.com – це справді чудова можливість для майбутньої творчості.

 Робота у сфері віртуальної реальності не має меж.  Створюючи – ви вільні від кордонів, та перешкод.  Також мій перший в житті показ моди відбувся на EXPO 98 в Лісабоні, Португалія.

Тема того часу була: «Життя для майбутнього покоління, поза часом і океанами».

olena-dats.com / @olena_dats_official /[email protected] / +380506709474

Мої відео