Ножицями в око: або як лікар розраховувся за борги

Ножицями в око: або як лікар розраховувся за борги
48018 ПЕРЕГЛЯДІВ

27 листопада прес служба прокуратури Житомирської області повідомила, що на директора стоматологічного центру міста Житомир було скоєно замах. Скоротити віку жінці намагався лікар - працівник цієї ж клініки.

За наявною інформацією, подія сталася ще 19 листопада. Причиною конфлікту між потерпілою та 28-річним чоловіком стали певні непорозуміння у робочому плані, а також боргові зобов*язання лікаря. Він же, в свою чергу, завдав серйозних поранень жінці: штурхнув ножицями в око та вдарив по голові інструментом для злому дверних замків. Після скоєного просто покинув приміщення.

Постраждалу виявили зовсім не скоро. Лише через деякий час, медичні працівники, зайшовши до кабінету начальниці, помітили її без свідомості й викликали швидку допомогу. Важко поранену жінку оперативно доставили в лікарню й прооперували, тим самим врятувавши їй життя. Наразі вона прийшла до свідомості, стан стабільний.

Щодо замаху на вбивство триває досудове розслідування. У повідомлення прес служби прокуратури йдеться наступне: "У п’ятницю, 27 листопада, у межах процесуального керівництва, забезпечено розгляд клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Врахувавши принципову позицію прокурора, слідчий суддя Богунського районного суду міста Житомира виніс ухвалу про застосування особі запобіжного заходу у виді тримання під вартою без внесення грошової застави строком на 60 діб”.

Точніше кажучи, районний суд Житомира виніс наступне рішення: винного у злочині(передбачений ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України) чоловіка взяти під варту на 60 діб без права внесення грошової застави. На даний момент, йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув*язнення.


Нагадуємо, що раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності.


Теги: злочинець,Оргзлочинність
Мої відео