6 тисяч пацієнтів кинули палити через метод психолога з України

6 тисяч пацієнтів кинули палити через метод психолога з України
154697 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно психотерапевт з України Ростислав Прокоп’юк отримав почесну нагороду у боротьбі з тютюнопалінням.

Ростислав – чеський психолог, який родився на Волині. Досвід роботи психолога налічує близько 30 років! Створив свій центр здоров’я «Аура» та розробив унікальний метод у боротьбі з курінням та алкогольної залежності, через який і отримав нагороду та чеський рекорд.

Понад шість тисяч пацієнтів, які страждали та залежали від поганих звичок, кинули палити та пити завдяки методу «зворотна реальність», сеанс якого триває лише 15 хвилин та коштує близько 3900 гривень для звичайних людей та на 700 гривень дешевше для людей літнього віку, студентам та жінкам у положенні. Така процедура відбувається у формі розмови між психологом та пацієнтом.

Серед пацієнтів психолога є багато знаменитостей, які кидати палити на очах в мільйонах шанувальників. Нашим землякам Ростислав допомагає в онлайн формі – різні конференції та відеодзвінки.

Майже рік гарантії на кінцевий результат та мінімум людей, які приходять на повторне лікування.

Психолог пояснює, що єдиною підготовкою перед сеансом має бути свідоме бажання кинути палити та повна довіра професіоналу.

Завдяки матеріальному достатку Ростислав Прокоп’юк створив благодійну акцію на ліки для військових, які перебувають на лінії фронту України.

Наразі тютюнопаління є ледь не ще однією «чумою» Світу та забирає майже половину випадків смертей. В Україні 36% відсотків населення палить та щоразу збільшує віковий показник, з якого починають палити – 16 років! Найбільше курці страждають від захворювання серцево-судинної системи, органів дихання та травлення, а також ендокринна система, загрози переривання вагітності або безплідності.

Алкогольна залежність або надмірне споживання припадає на 30% населення країни та охоплює найслабші місця – малорухомий спосіб життя та хронічні захворювання. У світі Україна займає почесне перше місце в алкоголізмі серед дітей-підлітків.

Пам’ятайте! При вживанні алкоголю чи курінні враховуйте наступні факти:

·       Це не рятівник від суму, поганого настрою або депресії. Це навпаки викликатиме емоційну залежність. Розуміння причини та наслідків такої звички є першим кроком у боротьбі з проблемою!

·       Не можна змішувати алкогольні напої та кофеїну! Проблеми з серцем вам одразу будуть забезпечені;

·       Алкоголь не допоможе краще думати та розкрити співрозмовника. Здатність приймати раціональні рішення зникають та з’являється ослаблення розумової діяльності;

·       Кинути палити не просто. Близько 7% серед мільйонів випадків подолали цю залежність самостійно;

·       Електронні сигарети та звичайні сигарети майже не відрізняться один від одного та несуть однакову загрозу для організму!

·       Не романтизуйте куріння. Дівчина красива з цигаркою або справжній чоловік, що курить є безглуздим фактом. Старіння шкіри, жовті зуби та пальці – не надто позитивний погляд на красу;

·       Не йдіть на приводу підлітків, які вважають, що це круто та дає якусь свободу. Невпевненість в собі негативно впливатиме на внутрішні органи.

·       Якщо жінка палить до вагітності, краще на період вагітності кинути палити, аби не розвити різні патології та завчасні пологи.

Лише ви є господарем свого життя та керуєте своїми діями! Будьте відповідальними за своє здоров’я та бережіть здоров’я ваших рідних!

 

Мої відео