Тренди 2021 року: що пропонують світові дизайнери

Тренди 2021 року: що пропонують світові дизайнери
15533 ПЕРЕГЛЯДІВ

Запеклі модниці вже чекають презентації нових актуальних речей весняного сезону. У 2020 році дизайнери одягу не мали змоги представити світу модні тренди у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу. Наразі ж світові дизайнери готові показати справжню феєрію на показах.
Трендом цього сезону стали об'ємні рукави та плечі. Зустріти модний ф'южн можна на світерах, сукнях, сорочках або іншому верхньому одязі. Стилісти вважають, що такий спосіб чудово підходить, аби вирізнити талію та ноги модниці. Варто одягнути штани палаццо, світер з об'ємними плечами, як враз помітною стане корекція фігури.
Широкі штани — король образів 2020 та 2021 років. Дизайнери говорять, що цей тренд стане базовою одежиною в гардеробі кожного. Широкі штани можна поєднати з будь-яким речами, створивши стильні образи на весні та влітку. Вони стануть невід'ємною річчю для дівчат з будь-якою фігурою, адже створюють правильні пропорції.
Кроп-топи — тренд зірок та інфлюенсерів. Їх можна поєднати з брючними костюмами чи об'ємними сорочками, одягнувши поверх кроп-топу. Модна новинка створить акцент сексуальності в образі та витонченості в фігурі. Кроп-топи стали базовим елементом в гардеробі.
Також стилісти вирішили продовжити тренд ретро комірців. Їх можна зустріти на сукнях, світерах, жакетах, футболках. Вони стануть актуальною новинкою та цікавим акцентом в стилі кожної модниці.
Наразі дизайнери одягу створюють панами власного бренду. Вони стильні та комфортні. Стилісти використовують панами на різний смак: латексні, вовняні, шкіряні тощо. Панами допоможуть доповнити повноцінно образ у вашому стилі.
Мінімалізм ніколи не вийде з моди. Тож і у 2021 році світові дизайнери представляють на показах однотонні, лаконічні, зручні речі, які в поєднанні з аксесуарами, стануть дійсно модним трендом.
В новому сезоні трендом стали гігантські сумки. Вони доповнюють не лише стильний лук, а і є досить практичними у використанні. Стилісти вважають, що такі сумки треба вміти гармонійно поєднувати з речами та власними пропорціями, щоб це виглядало цікаво, а не безглуздо.
Об'ємні речі стали частиною колекцій світових брендів. Дизайнери вирішили використати все більше й більше об'єму в сукнях, сорочках, футболках. Але додають, що комбінувати ці речі варто зі спокійними, комфортними речами гардеробу.
Тренд 2021 року — колорблок. Ця новинка не потребує презентації, адже була популярною минулі роки. Використання одягу, в якому дизайнер використав три або більше кольори, стильно та актуально. Проте з цими образами варто не перебільшити.
Джинсові речі завжди були актуальними та популярними серед гуру моди. Їх фактура, довжина, колір постійно змінювалися та удосконалювалися. У 2021 році трендом стали джинсові речі синього кольору з бавовняної тканини саржового переплетення. Дизайнери представляли джинси кльош в поєднанні з об'ємними сорочками. До того ж на подіумі моделі з'являлися в джинсових спідницях з блузками, штанах та жакетах, шортах та сорочці. Лук доповнювали білим взуттям та артовою сумкою.
Крім того, дизайнери одягу в новому році додали нотку свята, приготувавши для модниць речі в стилі " Диско". Трендовими стали сукні, костюми, спідниці, сорочки з блискітками яскравих кольорів. Стилісти рекомендують поєднувати таку новинку з базовими речами й однотонними аксесуарами.
А ще дизайнери додали у свої колекції трішки елегантності. Вони презентували мініспідниця, шорти, сукні. І зробили це зовсім не вульгарно, адже поєднали модні новинки стриманим, закритим верхом (сорочки, кофти, водолазки). Образи виявилися цікавими та незвичайними.

Мої відео