10 МІЛЬЙОНІВ на медицину

10 МІЛЬЙОНІВ на медицину
207350 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час засідання Київської обласної ради  було прийнято рішення вкласти 10 мільйонів гривень на розвиток та підтримку медицини в Київській області.

 

Василь Володін — голова Київської обласної державної адміністрації, повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, що взяв участь у II пленумі засідання сьомої сесії Київської обласної ради VIII скликання. Члени зібрання обговорювали актуальні питання для жителів Київщини та складали шляхи їх вирішення.

 

Отже, депутати одноголосно прийняли рішення щодо внесення змін в бюджет Київської області на 2021 рік. Тому 6,3 мільйона гривень виділено на підтримку медичних закладів даної місцевості та для підвищення заробітної плати медичних працівників. Крім того, влада погодилася видати кошти в сумі 4 мільйони гривень на капітальний ремонт центру гематології та трансплантації кісткового мозку Київського обласного онкодиспансеру, а саме на гематологічне відділення.

 

Василь Геннадійович закликає докладати всіх можливих зусиль, щоб лікарні та медичні працівники були забезпечені всім необхідним, адже це однозначно покращить якість наданої нами медичної допомоги та здоров’я населення. Медицина - важлива для нас та нашого самопочуття, тому її неодмінно треба підтримувати всіма можливими способами. 

Мої відео