Дніпропетровська філармонія розпочала новий концертний сезон

Дніпропетровська філармонія розпочала новий концертний сезон
27975 ПЕРЕГЛЯДІВ

3 вересня Дніпропетровська філармонія імені Л.Б.Когана відкрила двері у новий концертний сезон, який буде сповнений новими естрадними, джазовими та класичними програмами.
Філармонія являє собою неперевершений союз з академічного симфонічного оркестру, професійного джазового оркестру, солістів, лауреатів багатьох вокальних конкурсів, танцювальної шоу-студії та безлічі людей, які працюють над втіленням найсміливіших ідей на наших сценах.

 


Якщо з симфонічним концертом все зрозуміло - 80 класичних музикантів (група дерев'яних духових, група мідних духових, група ударних, група клавішних/щипкових, група струнних), які виконують відомі класичні твори під керуванням диригента, то з естрадними виставами виникає деяке непорозуміння, що ж це таке.

 



Філармонія налічує більше ніж 30 естрадних вистав, які будуть до вподоби найвибагливішій публіці. В нас є: романтичні музичні вистави, біографічні, джазові, історичні, за тематикою різних країн шоу програми тощо. Деякі музичні шоу виконуються у супроводі джазового оркестру, деякі - з використанням мінусівок. Але на всіх виставах, ви можете бути впевненими, що музиканти/артисти грають/співають наживо.




Окрім великих виконавчих форм в нас є практика невеликих музичних колективів, таких, наприклад, як: "Коган квартет" (класичний квартет), гурт"RiverLand" (квартет, який поєднує фольклорні мотиви з популярною музикою). 

       


Також ми пам'ятаємо, що в нас є маленькі глядачі, тому саме для них дві неділі присвячуємо дитячими концертами (симфонічна музика для дітей та джазова), щоб вони змалечку знали як звучать справжні музичні інструменти та проводили час з користю.


     



Ми завжди прагнемо удосконалюватися та крокувати разом з вами, бо нам по дорозі!




Мої відео