Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 2 листопада 2021 року

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 2 листопада 2021 року
320769 ПЕРЕГЛЯДІВ
Слава Україні!
Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, збройні формування Російської Федерації і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України.
За минулу добу, 1 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Поблизу НОВОЛУГАНСЬКОГО ворог вісім разів обстрілював позиції наших захисників, застосовуючи міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.
Неподалік СВІТЛОДАРСЬКА та ВОДЯНОГО, що на Приазов'ї, російські найманці задіяли гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.
Біля АВДІЇВКИ окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм.
На збройні провокації українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили ворога припинити вогневу активність.
Станом на 7 годину ранку, 2 листопада, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню.
По наших позиціях в напрямку ПАВЛОПОЛЯ противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.
Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям.
Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну.
Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Разом до перемоги!
Слава Україні!
Мої відео