Глобальний економічний форум: як компанії можуть переконатися, що вони готові до використання блокчейна

Глобальний економічний форум: як компанії можуть переконатися, що вони готові до використання блокчейна
334465 ПЕРЕГЛЯДІВ

Блокчейн, який колись вважався технологією, що зароджується, стає все більш важливою інфраструктурою для підприємств, які хочуть йти в ногу з майбутнім передачі інформації та цінностей. Блокчейн - це загальна цифрова книга транзакцій, яка дублюється та поширюється мережею комп'ютерних систем. Цю книгу практично неможливо обдурити або зламати, оскільки вона перевіряється багатьма учасниками по всьому світу і підкріплюється новітньою криптографією. Мережа блокчейн можна використовувати для виконання смарт-контрактів, передачі вартості, відстеження замовлень, розрахунків, перевірки рахунків та багато іншого.

Для полегшення транзакцій набір правил, званий смарт-контрактом, зберігається у блокчейні та автоматично виконується під час виконання певної умови. Наприклад, смарт-контракт може включати бізнес-платіж між підприємствами, який автоматично виконується при досягненні певних умов угоди.

Хоча існує загальна думка, що технологія блокчейн все ще знаходиться на ранніх стадіях, насправді вона вже вступила до ранньої фази прийняття більшістю, особливо у фінансовій галузі. Згадуючи масштабні цифрові перетворення, викликані появою інтернету, багато далекоглядних підприємств фінансового сектора та інших галузей вже роблять важливі кроки для того, щоб стати готовими до використання блокчейну.

 

Сьогодні завдяки появі надійного програмного забезпечення для зберігання цифрових активів та взаємодії з численними блокчейнами та смарт-контрактами підприємствам стало як ніколи легко прийняти цей новий світ. Компанії, які ще не розробили стратегію інтеграції з блокчейном, ризикують залишитись позаду.

Мої відео