ПОЗИТИВНІ КЕЙСИ ВІД #ДВС СТОЛИЦІ ЩОДО ПОВЕРНЕННЯ ЗАКОННИХ КОШТІВ ДЛЯ ГРОМАДЯН

ПОЗИТИВНІ КЕЙСИ ВІД #ДВС СТОЛИЦІ ЩОДО ПОВЕРНЕННЯ ЗАКОННИХ КОШТІВ ДЛЯ ГРОМАДЯН
277591 ПЕРЕГЛЯДІВ
Щоб сісти за кермо автомобіля кияни гасять борги по аліментах у кількасот тисяч гривень, а роботодавці, щоб уникнути санкцій та обмежень, повертають заборговану заробітну плату працівникам, яка накопичувалась не один рік.
Тож ділимось позитивними кейсами від #ДВС столиці щодо повернення законних коштів для громадян:
 
1 144 400 грн. заборгованості по заробітній платі стягнуто державними виконавцями з підприємства-боржника АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» на користь 52 працівників. Перше виконавче провадження у рамках цього зведеного провадження було відкрите ще у 2020 році.
 
Печерський відділ державної виконавчої служби у місті Києві стягнули заборгованість по сплаті аліментів, сукупний розмір якої перевищує суму платежів за 1 рік.
За борги по аліментах чоловік був позбавлений права керування автомобілем, виїзду за кордон, користуватись зброєю та полювання.
На рахунки боржника було накладено арешт на всю суму боргу, а також оголошено у розшук майно горе-батька.
З боржника на користь дитини стягнуто
175 400,28 грн загальної суми боргу. У тому числі й штрафи, які батько змушений сплатити дитині за значне прострочення платежів.
 
Арешт майна боржника та значні санкції довелось застосувати державним виконавцям Святошинського відділу державної виконавчої служби у місті Києві, щоб змусити горе-батька платити законні кошти для власної дитини.
9 років батько ухилявся від виплат, проте
правові санкції дають результат. Коли боржник позбувся права керувати автомобілем, сплатив всю суму боргу -
329 295,17 грн.
 
Шевченківський відділ державної виконавчої служби у місті Києві у грудні стягнув аліменти сукупний розмір яких накопичився ще з 2019 року.
Батько активно переховувався та ухилявся від сплати коштів на утримання дитини.
Проте дієві санкції змусили погасити повну суму боргу та заплатити штраф, який також було перераховано на користь дитини.
Загалом горе-батько сплатив 62 544,50 грн.
 
Пам’ятайте, якщо борги будуть накопичуватись і надалі, на боржників знову будуть накладені санкції відповідно до Закону.
Мої відео