ЗАВЖДИ ГОТОВІ ДО МОЖЛИВИХ ДІЙ ПРОТИВНИКА

ЗАВЖДИ ГОТОВІ ДО МОЖЛИВИХ ДІЙ ПРОТИВНИКА
331808 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України, генерал-лейтенант Сергій Наєв здійснив робочу поїздку до місця виконання завдань одного з підрозділів у Північній операційній зоні.

Під час перебування на позиціях, які наближені до кордону з Російською Федерацією, командувач вручив військові нагороди за мужність та бойові заслуги військовослужбовцям, що від початку збройного вторгнення Росії в Україну боронили нашу землю від ворога.

Генерал-лейтенант Сергій Наєв також перевірив боєготовність та злагодженість дій у відбитті можливого вторгнення ворога на цьому напрямку.

- У підрозділах, які виконують завдання в районах, наближених до державного кордону з Росією, постійно удосконалюються оборонні системи, - наголосив командувач. - Зокрема, на даній позиції підрозділ піднятий за тривогою успішно зайняв визначений рубіж оборони та вогневі позиції.

За його словами, військовослужбовці мають бойовий досвід, адже виконували завдання з оборони Чернігівщини ще у лютому та березні поточного року. Але, на даному етапі, одним з питань було перевірити як підрозділ злагоджений у діях під час раптового нападу диверсійно-розвідувальних груп, які можуть діяти у зазначеному прикордонному районі.  

- Ці дії дуже важливо, тому що ми перебуваємо у воєнному стані та кожного дня маємо бути пильними до можливих ворожих дій противника. Наші розвідувальні органи вчасно надають відповідну розвідувальну інформацію про наміри противника. Наразі військове командування своєчасно вживає заходи для реагування на зазначені загрози. Комплекс заходів, пов’язаних з рівнем керівництва командирами та начальниками, та вмілими діями підлеглих є запорукою стійкості оборони та стабільності, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Мої відео