115 окрема механізована бригада ЗСУ : артилерія жорстоко б’є тільки в ціль, їх оператори дронів бачать кожного, розвідка ніби відчуває окупантів за кілометри

115 окрема механізована бригада ЗСУ : артилерія жорстоко б’є тільки в ціль, їх оператори дронів бачать кожного, розвідка ніби відчуває окупантів за кілометри
392608 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Хто ж вони такі герої 115 окремої механізованої бригади Збройних Сил України? Про них ходять легенди на фронті, про них говорять ще з початку війни, їх бояться вороги, що тільки варто почути, що вони поруч, як окупанти розбігаються хто-куди.
 

115-та окрема механізована бригада – військове з'єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України чисельністю у бригаду.

 
Їх було сформована у Черкаській області на початку березня 2022 року, ще у перші тижні після повномасштабного вторгнення. У квітні-червні цього ж року, бригада брала участь в обороні сходу України, де нещадно нищили окупантів не даючи їх ні єдиного шансу. А саме зараз, вони продовжують воювати на сході нашої держави, звідки й починаються справжні легенди.
 
На скільки тяжкою ситуація не була, як нещадно ворог не закидав бомбами міста, а бійці 115-тої окремої механізованої бригади тримали рубежі міст весь час. Навіть коли позиції ворога наближалися до неможливості близько – вони не залишали своїх позицій і продовжували контратакувати та брати в полон окупантів.
 
Куди тільки їх не вела доля, навіть під пекельну зону на Бахмутському напрямку. Але вони вистояли та разом з іншими побратимами відбивали й продовжують відбивати атаки під шквальним вогнем ворога. Їх артилерія жорстоко б’є тільки в ціль, їх оператори дронів бачать кожного, розвідка ніби відчуває окупантів за кілометри, кожен з них знайде свою жертву, як справжні хижаки.
Ніхто не вийде звідси не покараним, бо, як знає кожен, хто приходить до нас зі зброєю в руках, від неї і поляже. А 115 окрема механізована бригада Збройних Сил України, разом зі своїми побратимами, це забезпечить.
 
Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео