Діти віддячили військовим за всебічну допомогу. Генерал Наєв отримав подарунок

Діти віддячили військовим за всебічну допомогу. Генерал Наєв отримав подарунок
346031 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже багато років Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня отримує допомогу в межах цивільно-військового співробітництва. Представники Командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва приїджають до лікарні: спілкуються з пацієнтами та їх батьками, морально підтримують їх, діти отримують корисні смаколики, а аптека поповнюється необхідними витратними матеріалами та ліками.

"Кожного разу ми дуже радіємо зустрічам з військовими та теж хочемо зробити для них щось приємне. Ще влітку пацієнти ортопедо-травматологічного відділення під керівництвом вихователя Олени Віталіївни Щелупи зробили своїми руками герб нашої держави. Тризуб передали генералу Наєву в знак нашої щирої подяки за підтримку лікарні в нелегкі часи. А вчора ми отримали звістку від Борис Кутовой , що подарунок був вручений Сергію Наєву. І нам це дуже приємно." - зазначили в лікарні

 


"Ще раз хочеться подякувати військовим за невтомну службу, сміливість і відданість. Ваша жертовність та мужність надихають нас у будь-якій ситуації. Безмежно вдячні за вашу вагому підтримку та увагу до дітей. Бережіть себе!" - зазначив персонал лікарні.
Віримо в ЗСУ, наближаємо перемогу. Слава Україні)

Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня

Мої відео