Через ДТП з маршруткою в Петриківському районі 13 людей опинилися в лікарні

Через ДТП з маршруткою в Петриківському районі 13 людей опинилися в лікарні
49224 ПЕРЕГЛЯДІВ

Загалом на момент аварії в автобусі перебувало близько 20 пасажирів. П'ятеро постраждалих зараз знаходяться в реанімації. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Аварія з такими важкими наслідками сталася 23 липня поблизу села Шульгівка Петриківського району. Пасажирський мікроавтобус «Газель Рута», що слідував за маршрутом від садового товариства «Авторемонтник» села Шульгівка до Кам`янського, з’їхав у дренажний канал та перекинувся на бік. За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням, через що автобус виїхав за межі проїзної частини.

У маршрутці перебувало близько 20 пасажирів, які, за повідомленням рятувальників, змогли самостійно вибратися до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Та виявилося, що майже всі зазнали травм. П`ятнадцять людей були направлені до Кам’янської міської лікарні швидкої медичної допомоги, тільки двох з них медики відпустили на амбулаторне лікування, інші залишилися у стаціонарі. 

Як повідомляють у поліції, водій відразу втік з місця ДТП, його особа встановлена, зараз триває його розшук. Відкрито кримінальне провадження, водію загрожує до 8 років позбавлення волі.

Теги: ДТП,маршрутка ,Кам'янське,пасажири,постраждалі,реанімація
Мої відео