Стратегія пограбування Дніпра

Стратегія пограбування Дніпра
24878 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чи можна грабувати місто протягом 5 років каденції мера, а потім ще 10 років?

Звичайно можна! Якщо твоє прізвище Корбан, ти голова громадської ради при міськраді Дніпра, засновник фонду «Стратегія Дніпра», а твій спільник - мер цього міста Філатов. До того ж у вас куплена більшість в Дніпровській міській Раді під брендом філатовсько-корбановської партії «Пропозиція». І вже найближчим часом ця «більшість» проголосує за проект розвитку Дніпра аж до 2030 року!

Цей проект вже підготовлений для голосування депутатами на наступну сесію міськради. І тоді всі грошові потоки, скоріш за все, йтимуть саме через цей «благодійний» фонд «Стратегія Дніпра», для чого, власне, він і був створений. І ще маленький нюанс: саме від цієї організації пан Корбан увійшов до громадської ради міста та потім її й очолив.

Якщо уважно прочитати проект рішення міськради про затвердження «Стратегії Дніпра 2030», то можна побачити, що він більше схожий на передвиборчу програму кандидата в Президенти, а не стратегію розвитку міста.

Цікаво, а самі сусіди по «Амстердаму» - Філатов та Корбан - вже визначилися, хто з них піде в Президенти №7 ?!?

На найближчі 10 років долю Дніпра вони вже вирішили, та в них немає жодного сумніву, що може бути якось по-іншому.

Отже, дніпряни, перед нами постає питання: ми будемо й надалі безмовним стадом і мовчки погодимося з таким рішенням? Або може згуртуємося та разом виступимо проти цієї зграї ненажерливих бізнесменів від місцевого самоврядування? Тоді в нас буде шанс зберегти своє обличчя територіальної громади та обличчя міста, в якому ми народилися й живемо! Тільки разом ми зможемо забезпечити гідне життя своїм спадкоємцям та зробити наш Дніпро багатим і комфортним містом, містом нашої мрії!

Проте не дати себе одурачити ми можемо тільки під час виборів! Тому читаємо, аналізуємо і розуміємо – за кого будемо голосувати на місцевих виборах, а кого разом відправимо у відставку.

Вадим Мирошник

Теги: стратегія,Геннадій Корбан,Борис Філатов, Дніпро
Мої відео