В одній зі шкіл Дніпра батьки запідозрили спалах інфекції

В одній зі шкіл Дніпра батьки запідозрили спалах інфекції
23932 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вони повідомили адміністрацію НВК № 57 про погане самопочуття дітей, які навчаються у третьому та п`ятому класах. В усіх школярів виявилися схожі симптом, повідомляють у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Зранку 3 вересня батьки 10 учнів НВК № 57 не прийшли до школи, а їхні батьки повідомили класним керівникам, що у дітей нудота, блювання, у одного учня підвищення температури до 37,2 градусів. До лікарні не зверталися, консультувались із сімейним лікарем по телефону. Батьки запідозрили кишкову інфекцію, хоча й були припущення щодо теплового удару та навіть коронавірусу. У соцмережі деякі з батьків висловили бажання ініціювати у школі перевірку санітарно-побутових умов та стану здоров`я працівників.

Тільки наприкінці дня департамент гуманітарної політики міськради повідомив, що «у НВК № 57 проведені такі заходи: зранку ще раз було продезінфіковано класні приміщення, туалетні кімнати, коридори, їдальня. Члени бракеражної комісії перевірили стан завезених до закладу продуктів».
Про результати цієї перевірки чомусь не повідомляють, але зазначають, що вчора ніхто не звертався до медичної сестри зі скаргами. До того ж, п’ятий та третій класи знаходяться у різних сторонах шкільної будівлі та не перетинаються.

">

 

Теги: спалах інфекції,школа,симптоми, Дніпро
Мої відео