Ньюкасл придбав Вілсона у Борнмута

Ньюкасл придбав Вілсона у Борнмута
41515 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Ньюкасл Юнайтед» підписали контракт з нападником збірної Англії Каллумом Вілсоном і нападником Шотландії Райаном Фрейзером. Вілсон підписує чотирирічний контракт з Борнмуті приблизно за 20 мільйонів фунтів стерлінгів, в той час як вільний агент Фрейзер підписує п'ятирічний контракт після відходу з Cherries в кінці червня. Вілсон зіграв 187 матчів за «Борнмут» і забив 67 голів, а Фрейзер забив 20 голів в 183 іграх.

Ця пара - третій і четвертий річні контракти Стіва Брюса відповідно. Вони стежать за прибуттям півзахисника Джеффа Хендріка і воротаря Марка Гіллеспі в парк Сент-Джеймс на безкоштовних трансферах.

«З того моменту, як я дізнався, що "Ньюкасл" зацікавлений, мене це безперечно привернуло», - сказав Вілсон, який грав за збірну Англії чотири рази.

«Це величезний клуб з великою історією. Протягом багатьох років у них були відмінні нападаючі, тому, якщо я можу повторити половину того, що вони зробили, я б хотів спробувати».

«Астон Вілла» також цікавилася Вілсоном, але відкликала вищу ставку в розмірі 21 млн фунтів стерлінгів, оскільки колишній нападник «Ковентрі Сіті» вважав за краще переїхати в «Ньюкасл».

Фрейзер додав: «Я в захваті від цього - на днях я приїхав подивитися це місце, і все було просто добре: менеджер, місце, фанати, повідомлення, які я отримував.

«Насправді, було зовсім неважко грати на такому великому стадіоні з такими пристрасними фанатами, і знову повернутися на північ - теж здорово».

Брюс сказав, що клуб відбився від конкуренції з боку інших клубів за обох гравців, додавши: «[Райан Фрейзер] чудово ладнає на поле з Каллум Вілсоном, що мене хвилює, і я сподіваюся, що це надихне наших уболівальників напередодні нового сезону».

Вілсон забив один гол за збірну Англії - в своєму дебютному матчі проти Сполучених Штатів в листопаді 2018 року - і виграв свій останній міжнародний матч за збірну в матчі над Болгарією в Софії в жовтні 2019 року з рахунком 6:0.

Фрейзер виграв 11 матчів за збірну Шотландії з моменту свого дебюту в 2017 році, забивши один м'яч.

Після вильоту з Прем'єр-ліги з «Борнмут» стався ряд гучних від'їздів: Натан Ейк перейшов в «Манчестер Сіті» за 41 млн фунтів, а воротар Аарон Рамсдейл підписав контракт з «Шеффілд Юнайтед» за 18,5 млн фунтів.

Для Борнмута це був випадок, куди - а не якщо - Каллум Вілсон поїде.

Після пари нахабних низьких ставок від Ньюкасла і Астон Вілли 20 мільйонів фунтів стерлінгів здаються справедливою ціною для гравця, враховуючи його вік - 29 в лютому - і той факт, що минулий сезон не був вражаючим успіхом особисто для Уїлсона. хоча і у важкій команді, забивши всього дев'ять м'ячів у порівнянні з 23 в попередній кампанії Прем'єр-ліги.

Він виразно підійде так, як любить грати Ньюкасл; у нього відмінний двигун, коли він використовується в якості самотнього нападника, але йому потрібно повернути впевненість і форму, які принесли йому збірні Англії, тільки що втратив місце в міжнародній системі.

Борнмут все ще може реально втратити Джошуа Кінга, в той час як у Девіда Брукса теж є шанувальники, але з відходом Натана Ейка, Аарона Рамсдейла і тепер Вілсона на додаток до більш раннього догляду Райана Фрейзера очевидна необхідність в двох або трьох якісних підкріпленнях.

Мої відео