Тото Вольф залишиться в Mercedes в 2021 році

Тото Вольф залишиться в Mercedes в 2021 році
24860 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бос команди Тото Вольфф каже, що залишиться в Mercedes в наступному році, але його роль ще не вирішена. Вольф привів команду до того, що вона стала найуспішнішою в історії Формули 1 - вигравши титули пілотів і конструкторів протягом шести сезонів поспіль, але його контракт закінчується в цьому році. Він обмірковував своє майбутнє, але після Гран-прі Італії сказав, що «так чи інакше братиме участь».

«Я люблю цю команду і думаю, що це моє місце», - сказав Вольф.

«Просто [ті] вісім років в якості керівника команди беруть своє, і це те, над чим я міркую. Важливо прийняти правильне рішення для моєї сім'ї або для мене, але ви можете бути впевнені, що я так чи інакше буду частиною цієї команди».

Вольф є власником 30% акцій команди, а також її начальником, а також керує всією програмою автоспорту Mercedes. Його дружина Сьюзі також є босом команди Вентурі в Формулі E, і у них є маленький син.

Вольф сказав, що у нього «все ще рік роздумів, а у мене залишилося до 31 грудня», і додав, що з точки зору його відносин з босом Daimler, материнської компанії Mercedes, «я фантастично порозумівся з Олою Калленіусом».

Одна з його основних турбот, поки Mercedes готується до сьомого дублю в чемпіонаті в цьому році, - це забезпечити Льюїсу Хемілтону новий контракт після закінчення цього сезону.

Мої відео