У Волоському з`явилась єдина в Україні школа зі скляною стелею

У Волоському з`явилась єдина в Україні школа зі скляною стелею
20513 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі завершена реконструкція освітнього закладу та зведений ще один навчальний корпус. Для дітей тут створили сучасні та комфортні умови.

Зовні на школярів чекають ігрові та спортивні майданчики, а також окрема зона для вивчення правил дорожнього руху. Всередині — спортивний та актові зали, нові яскраві кабінети. Серед цікавинок — клас з астрономії! У кімнаті скляний дах, крізь який діти зможуть спостерігати за зірками.

Як зазначив представник підрядника Ігор Розказов, «фішка» школи — це обсерваторія. На третьому поверсі знаходиться кабінет фізики та астрономії з абсолютно прозорою стелею, там встановлять телескопи, аби діти могли спостерігати за небесними тілами.

«До цього року у школі не було кабінетної системи, не було кабінету фізики, хімії, біології. Тому звичайно практична частина з цих предметів виконувалася не повністю, — розповіла заступниця директора школи Людмила Водеп’янова. — У школі не було й актової зали. Всі наші шкільні заходи ми проводили у вестибюлі, а це не дуже зручно».

Будівля обладнана новими інженерними системами: опалення, вентиляція, водопостачання, каналізація, електропостачання, система пожежної сигналізації та оповіщення при пожежі, система охоронної сигналізації, системи зв’язку, радіофікація, відеоспостереження.

На реконструкцію волоської школи з обласного бюджету виділили майже сорок вісім мільйонів гривень, тут навчатимуться діти з чотирьох навколишніх населених пунктів.

Теги: школа,Волоське, Дніпропетровщина,обсерваторія,скляна стеля
Мої відео