Актор Тарас Цимбалюк освідчився коханій в прямому ефірі "Танців з зірками 2020"

Актор Тарас Цимбалюк освідчився коханій в прямому ефірі "Танців з зірками 2020"
30625 ПЕРЕГЛЯДІВ

Актор та учасник танцювального проекту "Танці з зірками 2020 року"Тарас Цимбалюк освідчився своїй коханій Тіні Антонеко. Це відбулося в прямому ефірі шоу 13 вересня.
Останній ефір "Танців з зірками", що відбувся в неділю, був присвячений коханню. Зірки розповідали про свої стосунки з рідними та танцювали на паркеті для коханих. Чоловіки або дружини зіркових пар сиділи в залі та спостерігали за танцювальними номерами. Зірковою суддею цього ефіру стала співачка Надя Дорофєєва. В минулому вона теж брала участь в танцювальному шоу. Її чоловік - Володимир Дантес, зустрічав учасників після номеру на балконі.
Цей прямий ефір запам'ятався всім освідченням актора Тараса Цимбалюка. Разом зі своєю партнеркою Яною Заєць він виконав джайв. А після виступу подарував коханій дівчині розкішний букет білих троянд та обручку. Тіна відповіла "так".
Судді були вражені вчинком актора та навіть дещо зависили оцінки за номер. Григорій Чапкіс зізнався, що бачив на паркеті справжні почуття, а Катерина Кухар зробила зауваження щодо танцю.
В результаті судді поставили 32 бали зірковій парі.

Мої відео