У мешканця П`ятихатського району вилучили коноплі та канабіс загальною вартістю три мільйони гривень

У мешканця П`ятихатського району вилучили коноплі та канабіс загальною вартістю три мільйони гривень
23928 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вирощуванням нарковмісних рослин та виготовленням наркотиків займався 27-річний чоловік, який звільнився з місць позбавлення волі з іспитовим строком. Тепер йому загрожує до 12 років тюрми, повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

Наданим йому шансом виправити власне життя раніше судимий мешканець села Тернувате П`ятихатського району розпорядився по-своєму: влаштував у власному дворі теплиці, де вирощував коноплі, аби потім виготовляти канабіс для збуту. Злочинний бізнес добре розвивався: під час обшуку правоохоронцями виявлено 346 кущів конопель та понад 4,6 кг канабісу. Орієнтовна вартість вилученого на «чорному ринку» складає понад 3 млн грн.

«Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Прокуратура не погодилась з таким рішенням суду та подала апеляційну скаргу, вимагаючи для чоловіка обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», — повідомляють у прокуратурі.

За незаконний посів та вирощування конопель, а також за незаконне придбання, зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту чоловіку загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Теги: коноплі,канабіс,П'ятихатки,вирощування,теплиці
Мої відео