Дніпровські дизайнери розробили туристичну мапу міста

Дніпровські дизайнери розробили туристичну мапу міста
24872 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виявилося, що майже всі топові місця знаходяться вздовж маршруту трамвая № 1. А імпровізована екскурсія містом, яку можна отримати, проїхавши цим маршрутом, наразі складається з десяти акцентних місць. Про це на своєму офіційному сайті повідомляє відділ дизайну компанії «Реактор».

Перша версія туристичної мапи Дніпра, розроблена молодими дизайнерами, вже побачила світ. Надруковано майже 1000 примірників, а безкоштовно отримати мапу можна в Центрі гостинності Дніпра на площі Героїв Майдану, 1. Наразі розробники тестують створений варіант, цікавлячись у людей, чого не вистачає, що зайве, що подобається, а що — ні.

У процесі створення, розповідають дизайнери, вони провели власні дослідження найцікавіших місць Дніпра та попросили містян намалювати мапу з пам`яті та від руки. Коли порівняли, виявилося, що майже всі топові місця знаходяться вздовж маршруту трамвая № 1. А коли обрані точки зв`язали з цим маршрутом, отримали імпровізовану екскурсію містом, яку можна здійснити, проїхавши першим трамваєм. Наразі це 10 акцентних місць: Вокзальна площа, ринок «Озерка», парк Глоби, Театр опери та балету, Філармонія, Центральна площа, Менора, Історичний музей, парк Шевченка, монумент Вічної Слави.

Наразі мапа надрукована у форматі А4, але дизайнери шукають нові цікаві місця та мріють спробувати не тільки формат А3, а й розробити декілька тематичних версій зі специфічними місцями на кшталт кафе та ресторанів, барів, архітектурних пам’яток і таке інше.

Теги: туристична мапа, Дніпро,маршрут,екскурсія,дизайнери
Мої відео