У Кривому Розі недбайливий батько напав на співробітницю поліції

У Кривому Розі недбайливий батько напав на співробітницю поліції
58264 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чоловік, до якого патрульні приїхали за повідомленням про неналежне виконання батьківських обов`язків, вдарив поліцейську кулаком в обличчя. Нападнику загрожує до п`яти років ув`язнення, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

43-річний чоловік кинувся на співробітницю поліції під час з’ясування обставин правопорушення. Патрульних викликали небайдужі через нехтування їм своїх батьківських обов`язків. Коли поліцейські почали його опитувати, чоловік розлютився, поводився агресивно, не реагував на зауваження, а потім кинувся на жінку та вдарив її кулаком в обличчя.

«За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України», — повідомляють у поліції.

Нападника затримано, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

Теги: напад на поліцейського,Кривий Ріг,патрульні
Мої відео