Мешканців Дніпропетровщини запрошують приєднатися до акції «Мільйон дерев — за 24 години»

Мешканців Дніпропетровщини запрошують приєднатися до акції «Мільйон дерев — за 24 години»
49542 ПЕРЕГЛЯДІВ

17 жовтня кожен може стати учасником екологічної акції, яка покликана на об'єднання українців у боротьбі зі змінами клімату. Цей флешмоб є частиною глобальної ініціативи з висаджування дерев у ста країнах світу, повідомляють у департаменті екології та природних ресурсів Дніпропетровської облдержадміністрації.

В Україні цього тижня пройде акція «Мільйон дерев — за 24 години», долучитися до якої запрошують і мешканців Дніпропетровщини. Екологічну ініціативу підтримали лісгоспи області, дерева саджатимуть у парках і скверах регіону, до того ж, кожен мешканець може самостійно чи з друзями приєднатися до акції.

Нагадаємо, ще в березні в рамках екопроєкту «Озеленення України» по всій країні було заплановано висадити понад 1 000 000 дерев за одну добу і тим самим встановити рекорд України. Через карантин акцію було перенесено на осінь.

Як зазначають у департаменті екології, серед локацій акції «1 мільйон дерев — за 24 години» у Дніпрі: парк культури та відпочинку Сагайдак, парк культури та відпочинку «Придніпровський», парк культури та відпочинку імені Б. Хмельницького, парк «Пам’яті та примирення» (раніше – парк ім. Калініна), парк «Зелений гай», сквер по вул. Космічній. Висаджувати дерева будуть й у Перещепинському лісництві.

Аби приєднатися до озеленення або виступити партнером акції, треба заповнити анкету на сайті проєкту «Озеленення України» — greening.org.ua.

Теги: озеленення,акція , Дніпро,Україна,дерева,висаджування
Мої відео