Затримано організатора гучного розбійного нападу, учасник якого смертельно поранив поліцейського

Затримано організатора гучного розбійного нападу, учасник якого смертельно поранив поліцейського
40588 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двоє злочинців ще на початку літа заволоділи майже 3 мільйонами гривень, що належали міському підприємству. Одного відразу затримали у Дніпрі, іншого — тільки зараз у Києві. Про це овідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

47-річний чоловік, який після скоєння розбійного нападу забрав половину грошей та втік, весь цей час переховувався у Києві, в орендованій квартирі. Його місце перебування встановили поліцейські кримінальної поліції Дніпра. Наразі він затриманий, за розбій йому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі. А от його напарнику — довічне ув`язнення, адже молодий поліцейський Дарвін Потуданський знешкодив його ціною свого життя.

Нагадаємо, пограбування, яке мало такі трагічні наслідки, було скоєно у Дніпрі 19 червня. Нападник, погрожуючи зброєю, заволодів великою сумою грошей — майже 3 мільйони гривень. Для затримання злочинця, який втік на автомобілі, всім нарядам патрульних надали його прикмети та опис автівки. І саме поліцейські Шевченківського відділення поліції Дарвін Потуданський, Богдан Черепій та Костянтин Семенюта помітили схожий за описом автомобіль.

Аби встановити особу водія, патрульні повезли його до відділення поліції. І під час руху злочинець зміг дістати з-під сидіння пістолет Макарова та вистрілити у Дарвіна Потуданського, який перебував поруч. Богдан Черепій, який сидів за кермом, зупинив автомобіль та допоміг пораненому колезі вихопити зброю у нападника. Вони встигли одягнути кайданки на стрільця, але Дарвін помер на руках у свого напарника.


Теги: Дарвін Потуданський,розбійний напад,поліцейський,смертельне поранення, Дніпро
Мої відео