Дві ковідні виборчі комісії Дніпра здали свої протоколи до міської ТВК

Дві ковідні виборчі комісії Дніпра здали свої протоколи до міської ТВК
45096 ПЕРЕГЛЯДІВ

27 жовтня Дніпровська міська ТВК прийняла документи від двох дільниць, на яких голосували пацієнти з коронавірусом. Протоколи з 21-ї інфекційної лікарні приймали біля 16-ї години. При цьому намагалися дотримуватися усіх протиепідемічних вимог.

Члени ковідної комісії приїхали в захисних костюмах. До приміщення територіальної виборчої комісії їх не пустили.

«Ми їх приймали на вулиці на свіжому повітрі з дотриманням дистанції, до того ж, ми мали всі маски, навіть респіратори й окремі рукавички. Вони привезли документацію в пакетах, які були продезинфіковані спеціальним розчином. І ще в одних пакетах, щоб не намокли бюлетені, — розповіла член Дніпровської міської ТВК Світлана Олександрова. — Всі вийшли члени комісії, щоб був кворум, і заступник голови зачитувала результати, не торкаючись до протоколів».

Потім небезпечні протоколи сфотографували, щоб перенести всі результати до електронного кабінету. Члени ковідної ДВК в окремому приміщенні очікували рішення, чи немає помилок в протоколах. А поки приймали документи з 21-ї інфекційної лікарні, генеральне прибирання влаштували в приміщенні самої міської ТВК.

Теги: виборчі дільниці,коронавірус, Дніпро,ТВК,протоколи,результати
Мої відео