Дніпровський метрополітен запрошує на екскурсію

Дніпровський метрополітен запрошує на екскурсію
42765 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спеціальним поїздом відвідувачів відвезуть від станції «Вокзальна» у депо. Планується екскурсія по депо, демонстрація різноманітної техніки, приладів, робочих процесів, повідомляє Департамент транспорту та інфраструктури Дніпровської міської ради.

У цьому році Дніпровський метрополітен відзначає 25 років. «Ювіляр» — один із найкоротших метрополітенів у Європі та наймолодший в Україні. До того ж, приклад нескінченного довгобуду. Початок будівництва підземки датується 1981 роком, відкриття — груднем 1995 року. Метро й досі налічує шість станцій, коли закінчиться будівництво ще трьох, які мали відкритися у 2021 році, наразі невідомо.

А поки на честь ювілею можна потрапити на екскурсію до депо, куди відвідувачів доставить спеціальний потяг.

«Він відвезе зі станції Вокзальна безпосередньо у депо у режимі нон-стоп. Збір 7 листопада о 10:30 біля кінцевої автобусного маршруту №73 на вул. Курчатова, відправлення поїзду о 10:40, причому поїдемо через оборотний тупик за станцією Вокзальна, — повідомляють у департаменті транспорту. — Об 11:00 починаємо ввідний інструктаж з техніки безпеки. Потім екскурсія по депо, демонстрація різноманітної техніки, приладів, робочих процесів».

Після екскурсії можна взяти участь у Круглому столі, який пройде у форматі запитання/відповідь. Відповідатимуть директор Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Ігор Маковцев, спеціаліст департаменту Іван Васючков, технічний директор КП Дніпровський метрополітен Олександр Компанієць та начальник служби рухомого складу та капітальних ремонтів Дмитро Шендрик.

Теги: КП «Дніпровський метрополітен»,екскурсія,круглий стіл,депо
Мої відео