Трейлери тижня: Девід Боуї, Ентоні Хопкінс, Джеремі Айронс і Джекі Чан

Трейлери тижня: Девід Боуї, Ентоні Хопкінс, Джеремі Айронс і Джекі Чан
198676 ПЕРЕГЛЯДІВ

Історія виникнення образу Зіггі Стардаста під час перших американських гастролей Девіда Боуї, психологічний трилер з Ентоні Хопкінсом від його дружини, комедійний дует Дайани Кітон і Джеремі Айронза, Дрю Беррімор в двох образах одночасно, а також третя частина першої коронасплоітейшн-франшизи з США.

Девід Боуї: Історія людини зі зірок (Stardust), реж. Гебріел Рендж
Перший трейлер до фільму-байопіку про Девіда Боуї «Зоряний пил» переносить глядача в 1970-і роки. У центрі сюжету - історія першої поїздки британської зірки в США, яка стала натхненням для створення образу Зіггі Стардаста, легендарного альтер-его співака. На роль 24-річного артиста було відібрано музиканта Джонні Флінна, який раніше вже знімався в таких проектах, як «Згадати усі зв'язки», «Емма» і «Зільсер-Марія».
">

«Еліза» (Elyse), реж. Стелла Арройяве
Сер Ентоні Хопкінс знову повернеться в рідну стихію жанру психологічного трилера в незалежному фільмі «Еліза», постановницею якого виступила його дружина Стелла Арройяве. Для неї цей проект стане повнометражним дебютом. Легендарний актор з'явиться в ролі доктора, на плечі якого лягла турбота про психічний стан жінки на ім'я Еліза, яка страждає від кататонії, чиї спогади майже невиразно переплітаються з галюцинаціями, заважаючи їй вибудувати відносини з родичами і позбавляючи її любові оточуючих.
"> 


«Барбі і Кендра штурмують Зону 51» (Barbie & Kendra Storm Area 51), реж. Чарльз Бенд
Ще до того, як влада США встигли ввести карантин через пандемію коронавірусу, друга за впливом американська треш-студія Full Moon на чолі з продюсером-визіонером Чарльз Бенд, почала працювати над створенням жанру «коронасплоітейшн». Через півроку після того, як їх «Короназомбі» стали першим повнометражним художнім фільмом про пандемію, «коронавсесвіт» студії розрісся до повноцінної франшизи про двох дівчат на ім'я Барбі і Кендра, які після подій зомбі-апокаліпсису першої частини і порятунку Джо Екзотика в другій, занурюються в жанр наукової фантастики, намагаючись розібратися в конспірології «Зони 51» не залишаючи домашній карантин.
"> 


«Авангард: Арктичні вовки» (Vanguard), реж. Стенлі Тонг
Новий бойовик з Джекі Чаном «Авангард: Арктичні вовки» повинен був вийти в Китаї на початку року, однак його прем'єра була відкладена через пандемію коронавірусу. В результаті американський трейлер до фільму був опублікований лише на минулому тижні - сюжет фільму розгортатиметься навколо викрадення важливого бізнесмена, порятунок якого було доручено компанії спеціальних агентів.
"> 


«Любов, весілля та інші катастрофи» (Love, Weddings and Other Disasters), реж. Денніс Дуган
Режисер Денніс Дуган, традиційно працює в парі з Адамом Сендлером (від «Щасливчика Гілмора» до «Таких різних близнюків»), раптом вирішив звернутися до жанру вікової сімейної комедії і запросив на провідні ролі в свій новий фільм «Любов, весілля та інші катастрофи» найвитонченіший дует, який тільки можна уявити - Дайан Кітон і Джеремі Айронса. Компанію їм склали Меггі Грейс і Ендрю Бечелор, а перетин їх історій стане основним сюжетним двигуном проекту.
"> 

Мої відео