Навмисно чи випадково? Горіння сміттєвозу в Дніпрі

Навмисно чи випадково? Горіння сміттєвозу в Дніпрі
151704 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 7 грудня 2020 року  близько о 21:40 під час руху на Кайдацькому мості Новокодакського району загорівся сміттєвоз ЗІЛ-4333.

Водій, який на помірній швидкості переїжджав міст, у дзеркалі заднього зображення побачив сильний дим в кузові вантажівки. Чоловік не розгубився та зупинився на з’їзді моста, після чого одразу викликав поліцію та пожежну частину.

Працівники рятувальної служби на місце прибули через декілька хвилин та почали витягувати сміття з кузова та ліквідовувати легкозаймисті предмети, які були каталізаторами пожежі. Вогонь частково загасили о 21:50, повністю нейтралізувати вдалося о 21:56.

Водій та передня кабіна не постраждали, адже вогонь не встиг дібратися до них.  Загальна площа горіння викинутого з вантажівки сміття становило близько двох квадратних метрів, близько чотирьох квадратних метрів – в кузові вантажівки.

Поліція на деякий час обмежувала рух з правого боку на з’їзді моста в бік проспекту Свободи.

Причину горіння наразі встановлює правоохоронні органи. На думку поліції, таку займистість могло спричинити недобросовісне поводження з технічного боку водія.

Також вчора на цьому мості опівночі загорівся легковий автомобіль марки OPEL під час перетину міста з лівого боку. В легковику загорівся мотор і водій швидко зреагував  та покинув у полум'ї легковик. Спочатку чоловік самотужки намагався загасити маленьку площу горіння, проте вогонь розповсюдився на все авто. Пожежники приїхали до вибуху машини та загасили її. Частково було перекрито в’їзд на міст, але через деякий час машину прибрали та рух на мосту був відновлений.

Завжди перевіряйте технічний стан свого автомобіля перед довгими поїздками та дотримуйтесь правил дорожнього руху!

За новинами Києва та свого міста слідкуйте на сайті. Бережіть себе та своїх рідних!!!

Мої відео