Дніпровська команда здобула міжнародну нагороду

Дніпровська команда здобула міжнародну нагороду
111246 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жителі Дніпра перемогли відразу з трьома проєктами , один з яких столичний Костел Святого Миколая. Про це у соцмережах повідомляє директор світлотехнічної компанії Микола Каблука.


«Напередодні дня Святого Миколая до нас прилетів диплом за перемогу в IES ILLUMINSTION AWARDS – найпрестижнішому і авторитетному світовому конкурсі світлового дизайну! Символічно, що одним з переможних проєктів став Костел Святого Миколая, якому вже завтра виповниться 111 років!», - пише Микола Каблука.


IES Illumination Awards – проводиться давно професійною асоціацією, яка була заснована ще в 1906 році, зі штаб-квартирою в Нью-Йорку. Одним із членів організації був Томас Едісон. І перемога в такому конкурсі – це ще один привід пишатися великою командою Expolight.
Цього року команда отримала перемогу відразу ж з трьома проєктами. Члени команди, на жаль, не змогли бути присутніми на врученні нагороди. Проте, перемога сама прилетіла до них.


Завдяки чотирьом компаніям-меценатам MacPaw, Ring Ukraine, SD Capital, Toronto-Kyiv історична архітектура Києва отримала необхідну нічну підсвітку. Торкатися кабелями і світильниками, свердлити і ризикувати пошкодити тендітний історичний фасад пам’ятки архітектури не можна було, тому розробники створили складну систему освітлення світлодіодними світильниками з дахів сусідніх будівель з відстані більше 100 м. Зробити так, щоб світло не потрапляло у вікна житлових будинків, розташованих за Костьолом теж було не простою задачею, але і з цим команда впоралась.

Мої відео