Всі питання вирішено: тепер у поїздах Дніпропетровської лінії та всієї України крутитимуть наше кіно!

Всі питання вирішено: тепер у поїздах Дніпропетровської лінії та всієї України крутитимуть наше кіно!
117828 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом було багато суперечок стосовно того, що показують по телевізору у міському транспорті. Було навіть кілька інцидентів, які пролунали на всю країну. Тож аби припинити будь-які суперечки з цього приводу, влада України вирішила прийняти єдине рішення для “Укрзалізниці” у всіх напрямках. Тепер у поїздах показуватимуть лише ліцензійне вітчизняне кіно.

Аби подорожі стали більш комфортними, у потягах Інтерсіті та Інтерсіті+ стануть доступними різні українські фільми. Часом поїздка триває не одну і не дві години, а займатись чимось треба. Також влада планує під’єднати інтернет з фільмотекою у 280 фільмів. На початку 2021 року українцям необхідно буде лише дізнатись код та під’єднатись до системи.

Окрім того, “Укрзалізниця” нещодавно вже продемонструвала нові вагони, які хоче пустити з наступного року в напрямку Київ-Європа. А до новорічних свят влада не лише вирішила не перекривати сполучення між містами, а й пустила потяг по маршруту Київ-Славськ. Тож ви сміливо можете купляти білети, аби провести час з рідними та друзями, які чекають на вас у рідному місті чи селі.

Мої відео