Щойно вийшов з коми та нічого не пам’ятає: 11-річний хлопчик не зміг згадати власну матір

Щойно вийшов з коми та нічого не пам’ятає: 11-річний хлопчик не зміг згадати власну матір
146985 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно в Кам’янському хлопчика переїхав поїзд. Лікарі довго боролись за життя дитини, адже шансів було мало. Проте хвороба все ж таки відступила. Сьогодні він прийшов до тями, проте не може згадати власну матір.

Лікарі розуміють, що те, що він вижив, диво, проте наразі вони борються за його пам'ять. Батькам хлопчика потрібна допомога кожного, хто хоче і може її надати. Вони співпрацюють з волонтером Олександрою Тищенко. В неї ви можете дізнатись всі подробиці й передати кошти та все необхідне батькам дитини.

22 грудня хлопчика привезли до реанімації. В нього були важкі травми, а деякі з них несумісні з життям. Він був в комі вісім днів і лише сьогодні отямився. Спочатку він навіть дихати не міг, через що його під’єднали до апарату ШВЛ. Проте наразі ситуація набагато краща. Дитина прийшла до тями, але не може нічого пригадати.

За словами волонтерки дитина поки що не розуміє, що відбувається. В її голові все переплутано. А відсьогодні лікарям необхідно розпочати активну реабілітацію. Лікарі всіма силами намагаються повернути хлопчика до нормального життя.

Ця аварія сталась випадково. Дитина просто поверталась додому в село Українка. Дорога додому проходить через залізничні колії. Тож хлопчик, повертаючись додому, просто не почув, як наближається потяг. Родичі дитини у відчаю. Тож просять всіх, хто може допомогти. Допоможіть дитині бачити наступний Новий рік.

Мої відео