Невже Ярмоленко та Зінченко стануть одноклубниками по команді?

Невже Ярмоленко та Зінченко стануть одноклубниками по команді?
163217 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі триває зимова перерва у грі у футбол, а от баталії за купівлю футболістів і досі тривають. Невже найкращих футболістів України куплять іноземні клуби? Нещодавно ходили чутки про перехід Шевченка до “Челсі”, а тепер всім цікаво, чи не стануть Зінченко та Ярмоленко друзями по команді.

Цього року у Зінченка був невдалий початок у новій команді. Проте він все ж таки зміг виграти декілька матчів проти “Челсі” та “Манчестер Юнайтед”. Нещодавно критики розглядали всі його ігри та дивились на те, як на різних позиціях зміг показати себе універсальний гравець української збірної. Йому пророкували велике майбутнє та казали, що скоріше за все у 2021 році ми побачимо багато матчів за його участі.

Проте менш оптимістичні висновки футбольні критики роблять стосовно Ярмоленка, який довгий час не міг прийти до тями після травм, які отримав під час ігор. Проте пророкують що зовсім скоро Зінченко буде грати у складі тієї самої команди, що і Ярмоленко.

Так, із теперішнім клубом у Зінченка не дуже гарні відносини. Проте нещодавно він розмовляв із чотирма клубами АПЛ. Наразі за гравця борються Лестер, Вулверхемптон, Вест Хем та Саутгемптон. Проте скоріше за все Зінченко обере саме Леслер. По-перше, йому пасує тактика їхньої гри, а по-друге, там грає Андрій Ярмоленко.

Вартість Зінченка наразі оцінюють у 20 мільйонів євро. Непогана сума за гравця з універсальними навичками. Проте сам Зінченко поки що не надавав жодних коментарів стосовно того, чи буде він змінювати клуб. Адже він ще не розривав контракт з нинішнім. Проте більшість критиків переконана що вже зовсім скоро ми побачимо просто неперевершений тандем.

А поки що нагадуємо, що Українська збірна за футболу готується до наступних змагань, а яких прагне продемонструвати прекрасний результат.

Мої відео