Диво у Дніпрі: після падіння з 9 поверху чоловік залишився живим!

Диво у Дніпрі: після падіння з 9 поверху чоловік залишився живим!
165331 ПЕРЕГЛЯДІВ

Невідомо чому з 9 поверху випав чоловік. Проте, на щастя, він залишився живим. Сьогодні мешканці багатоповерхівки за адресою проспект Дружби народів 73-б побачили, що з вікна будинку 9 поверху випав чоловік 23 років. Люди одразу ж викликали швидку, проте ніхто навіть подумати не міг, що все так обернеться, та він залишиться живим.

За словами очевидців, причину падіння слідчі встановити поки не змогли. Хлопець 23 років був абсолютно тверезим та не схожим на наркомана. За однією із версій це могла бути невдала спроба самогубства. Проте через густі гілки дерев, що ростуть під вікнами, падіння виявилось не настільки небезпечним, як могло бути. Жити хлопець скоріше за все буде, проте як це відбилось на його здоров’ї, поки невідомо. Травм дуже багато, тож він може залишитись інвалідом.

Коли хлопець прийде до тями, слідчі спробують встановити причину падіння. А наразі вони наголошують, аби всі були обережнішими. Намагайтесь не перехилятись через підвіконня, а коли миєте вікна, використовуйте спеціальне приладдя. Ніхто не зможе вас захистити, якщо ви самі цього не зробите. Сподіваємось, що хлопець одужає та закликаємо вас берегти себе!

Мої відео