Прощавай, легендо! На Дніпровщині сьогодні пішов із життя видатний лікар

Прощавай, легендо! На Дніпровщині сьогодні пішов із життя видатний лікар
180512 ПЕРЕГЛЯДІВ

Микола Можейко пішов із життя у віці 88 років. Він починав, як лікар-уролог, потім 22 роки очолював міську лікарню у Павлограді, а пізніше зайняв місце голови відділку охорони здоров’я у Павлограді.

Його зусиллями в Павлограді побудували два поліклінічних комплекси в центрі міста і в селищі Шахтобудівників, міський пологовий будинок, він ініціював будівництво лікарні в мікрорайоні ім. 40-річчя жовтня.

Більше ніж 50 років він займався улюбленою справою. Рятував життя людей. До нього на приймання стояли черги. Як би це нас не дивувало, проте 10 разів його обирали на роль депутата. Адже за його участі було принесено безліч змін у медицину міста. Це був чоловік з великої літери. Його любили та поважали всі жителі міста. Важко порахувати, скільки життів він врятував. Та й навіщо лічити. Про це будуть казати ті, хто живе завдяки його зусиллям.

Урочисте прощання із легендою відбуватиметься 27 січня в церкві Глибоцького. Всі охочі можуть прийти та провести в останню путь людину, чиє ім’я житиме у віках. Рідні хочуть провести його так, як він того заслуговує. А пам’ять, як вони гадають і так все казатиме за себе. Вона збережеться в кожній добрій справі, яку він зробив.



Мої відео