Що буде з Дубінським? В “Слузі народу” розповіли, коли вони планують прийняти рішення

Що буде з Дубінським? В “Слузі народу” розповіли, коли вони планують прийняти рішення
94498 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом тривалого часу в партії “Слуга народу” обговорюють питання щодо виключення Дубінського зі складу. Він спровокував вже велику кількість проблем. Тож тепер, на думку політиків, саме час відповідати за свої дії. Чого коштував останній скандал, який він влаштував через блокування каналу на ютубі. З моменту, як він обійняв посаду народного депутата України, він не мав права на те, щоб утримувати власний канал, а тим паче заробляти на ньому. Звісно, було проведено розслідування. Проте адвокатам політика вдалось довести, що це не особистий канал Дубінського, а чийсь. Проте на ньому часто викладали відео, на яких він був запрошеним гостем для виступів.

Сьогодні нардепам партії “Слуга народу” запропонували провести голосування для того, щоб виявити, скільки осіб підтримують виключення кандидатури Дубінського з партії. Євгенія Кравчук розповіла про деталі та результати цього дійства. Політикам надали три варіанти. Один з яких було виключення нардепа з партії. Більша частина нардепів проголосувала за те, щоб його виключили. Більше як 50% вважає, що його діяльність є неприйнятною для нас. Каже Кравчук.

Проте для того, щоб його виключили з партії, необхідно зібрати більше ніж 70% голосів, які підтримають таку пропозицію. У кількостях голосів це має бути понад 172 голоси. Одностайно депутати голосують нечасто, проте є шанс того, що більша частина все ж таки підтримає таке рішення. Тим паче, що діяльність Дубінського відбивається на діяльності всієї партії. В понеділок у фракції це питання буде винесено на порядок денний. Тож голосування покаже, як складатиметься доля політика зі “Слуги народу”. А поки Кравчук не може зробити точної заяви, адже 70%, це вагома цифра.


Мої відео