Переможці чемпіонату з дзюдо! Вітаємо криворізьких талантів!

Переможці чемпіонату з дзюдо! Вітаємо криворізьких талантів!
23202 ПЕРЕГЛЯДІВ

Життя іде, і попри всі негаразди ми все одно продовжуємо ставати кращими. Хвороби, сильний мороз, поганий настрій стають нічим, якщо в тебе є мета. Саме це і довели криворізькі дзюдоїсти. Вони взяли участь у відкритому чемпіонаті, який проходив в Нікополі. На сторінці федерації дзюдо Кривого Рогу вже встигли повідомити про те, що хлопці привезли додому медалі за перемогу.

В лютому провели відкритий чемпіонат із дзюдо в Нікополі. Участь взяли команди зі всієї України. Спортсмени довго змагались та показували свої навички. Для того, щоб взяти першість їм необхідно було показати не лише техніку, а й силу та розум. Лише комплекс таких навичок міг надати очікуваний результат. Спортсмени з Кривого Рогу виступали у різних вагових категоріях. Тож настав час назвати імена переможців. Золоту медаль отримав Остап Головатий. Судді підкреслили майстерність у виконанні захватів та швидку реакцію на дії суперника в цього хлопчика. Амір Мушик зміг вибороти срібло, що було не менш важкою задачею, особливо враховуючи професіональний рівень його суперників. А бронзові медалі привезли до скарбнички перемог Стас Нечепуренко та Олексій Дрозд. Але на цьому звершення команди криворіжців не припинились: у ваговій категорії 26 кілограмів Микита Бірцан посів друге місце, а Єгор Сергієнко – третє. Також володарями третього місця стали Данило Лигуна у ваговій категорії 30 кілограмів і Данило Сальник – 48 кілограмів.

Вітаємо наших чемпіонів з такою довгоочікуваною перемогою. Їхній шлях, як спортсменів лише починається. Стежка буде довгою та непростою, проте з таким тренером вони впораються. Підтримка та єдиний дух команди допомагають їм навіть під час найзапеклішої боротьби. Тож бажаємо чемпіонам зберегти те що є, та примножити це в багато разів для наступних звершень.

Мої відео