Водій у нетверезому стані намагався дати хабаря поліції Кривого Рогу!

Водій у нетверезому стані намагався дати хабаря поліції Кривого Рогу!
9475 ПЕРЕГЛЯДІВ

Патрульна поліція Кривого Рогу повідомила про те, що в Покровському районі сталась аварія. Водій, який перебував за кермом автомобіля “ГАЗ” не впорався із кермуванням. В результаті чого він в’їхав у припаркований поруч автомобіль марки “ВАЗ”. Коли чоловік зрозумів, що трапилось, то спробував дати хабаря поліції. Він прагнув розв'язати це питання двома тисячами гривень. Проте поліція не взяла хабаря та затримала нетверезого водія.

Те, що трапилось водії побачили під час патрулювання міста. Здійснюючи черговий об’їзд вулиці поліціянти побачили, що автівка марки “ГАЗ” в’їхала в автівку марки “ВАЗ”. 44-річний водій авто не зміг втримати рівновагу під час їзди. Патрульні зупинили чоловіка. Під час спілкування з водієм, патрульні помітили, що в чоловіка сильно виражені всі ознаки алкогольного сп'яніння. Коли поліціянти почали складати адміністративні матеріали, водій, аби уникнути відповідальності, запропонував інспекторам хабар в розмірі двох тисяч гривень. Правоохоронці зафіксували факт скоєння правопорушення та спробу дати хабаря та викликали на місце події слідчо-оперативну групу відділення поліції №3 Криворізької районного управління поліції. Саме вони будуть проводити подальший розгляд справи. На водія автомобіля «ГАЗ» правоохоронці склали протокол за ч. 1 ст. 130 «Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння» Кодексу про адміністративні правопорушення.

В поліції також наголосили, що за пропозицію хабаря також існує відповідальність. Тож перш ніж запропонувати комусь із правоохоронців гроші, тричі подумайте, чи віднесуться до цього лояльно та просто відмовляться? Чи оштрафують вас за спробу передачі хабаря. А ще краще уникайте таких ситуацій.

Мої відео