3500 – саме на таку суму грошей мешканка Кривого Рогу хотіла надурити державу!

3500 – саме на таку суму грошей мешканка Кривого Рогу хотіла надурити державу!
9501 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Кривому Розі розпочато кримінальну справу проти жінки, яка намагалась обдурити державу на 35000 гривень. Зараз в Україні продовжують виплачувати матеріальну підтримку родинам, які вважаються малозабезпеченими. Проте для того, щоб отримати таку виплату необхідно надати певний перелік документів, яких зазначено в переліку на сайті Державної служби.

Тож громадянка України, яка мешкає в Кривому Розі, подала пакет документів на отримання фінансової допомоги від держави. В Управління праці та соціального захисту населення Покровського району у місті Кривий Ріг надійшов пакет документів, в якому зазначалось, що родина потребує термінової матеріальної допомоги. У відповідному документі громадянка зазначила, що їхня родина не придбавала та не продавала жодного майна протягом останнього часу. Жінка розуміла, що якщо вона вкаже правдиву інформацію, то жодної допомоги вони не отримають.

Таким чином шахрайка отримала від держави грошову виплату у розмірі 34085,99 гривень. Така сума надається малозабезпеченим сім’ям з дітьми для того, аби забезпечити їх в такий тяжкий період. Проте згодом в державних органах стало відомо, що жінка зазначила не всю інформацію. З чого слідує, що вона з метою злочинного використання можливостей, які надає держава, скористалась грошима з бюджету країни. Насправді нещодавно родина продала авто, з якого вони отримали дохід, але хай там як вони не вказали цього в документах. Тож тепер проти жінки порушено кримінальну справу за статтею шахрайство.

Звісно, поки суд не оголосить рішення стосовно цієї справи, винною її ніхто не вважатиме згідно зі статтею 62 Конституції України. Проте державні органи зазначили, що такий спосіб отримання державної допомоги не може вважатись законним, а отже жінка повинна отримати покарання.

Мої відео