Усику потрібно зачекати: британці Джошуа і Ф'юрі вирішили підписати контракт на два поєдинки

Усику потрібно зачекати: британці Джошуа і Ф'юрі вирішили підписати контракт на два поєдинки
24129 ПЕРЕГЛЯДІВ


Британські боксери у важкій вазі Ентоні Джошуа, на рахунку якого 25 боїв (24 перемоги, 1 поразка, 22 нокаути), та Тайсон Ф’юрі (30 перемог, 0 поразок, одна нічия 21 нокаут) вже планують поєдинок. Про це, посилаючись на промоутера Боба Арума, прізвище якого «Циганський Король», розповів Майкл Бенсон. Підписання контракту відбудеться, після того, як довірені особи боксерів розв'яжуть паперові питання.


“Циганський Король сказав, що поєдинок між Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі точно відбудеться, додаткових питань під час підготовки до поєдинку не повинно виникнути. Боб Арум говорить, що станом на сьогодні боксери займаються підписанням контрактів, після чого буде зроблене офіційне оголошення», – написав Бенсон в twitter.


Також можна зазначити, що Ентоні Джошуа завоював пояси WBO, IBO і WBO Super в надважкій вазі, а його опонент чемпіон The Ring та WBC. Цей поєдинок вирішить, хто стане абсолютним чемпіоном в надважкій вазі.


Нагадуємо, що наш боксер Олександр Усик, який претендує на звання чемпіона світу по версії WBO поки залишився без права довести своє лідерство. Адже суспільство, вплинувши на Організацію, спромоглися досягти перенесення бою для українського боксера.
Нещодавно стало відомо, що Олександр проведе поєдинок з Джо Джойсом за тимчасове звання чемпіона за версією WBO, проте лише після першого бою Джошуа з Ф’юрі).


На передодні цих подій «Телеграф» розповів, що Усик зайняв перше місце в рейтингу WBA та може провести поєдинок з одним з членів Асоціації. Тож всі з нетерпінням тепер чекатимуть на те, що покажуть ці виступи. Адже саме від них залежатиме, яке місце Україна посяде у світі боксу. Зараз Усик є одним із найперспективніших талантів. Проте хто знає, можливо, вже скоро ми зможемо побачити на ринзі колишню зірку українського боксу. Адже питання про повернення Кличко все ще залишається відкритим!

Мої відео